Cum să vă alăturați ținuta de antrenament în timpul sezonului de toamnă?

December 23, 2022 0 Comments

Exact cum să -ți creezi ținuta de antrenament în timpul sezonului de toamnă?
12/11/2020, publicat de Alanic Global
Sfârșitul verii vine cu prețul sezonului de potrivire a scăldării, exerciții exterioare cu îmbrăcăminte mai ușoară, plimbări în natură, precum și alte evenimente de vreme caldă. Deși s -ar putea să se simtă ca o cauză de a intra în panică, nu, cu toamna, aduce cu ea o nouă șansă de a ieși, a urca, a călători, a vă plimba, precum și a alerga la temperaturi reci de care nu vă va face preocupat Cursă caldă sau aduce o hidratare suplimentară.

Temperaturile mai reci implică posibilitatea de a modifica atât exercițiile dvs., cât și dulapul. Gândiți -vă la schimbarea paletei de culori, la încercarea de a stratifica sau de a descoperi un nou stil de antrenament care vă va păstra elegant, precum și influențat în timp ce vă relocați într -o schimbare sezonieră.
Nuanțe calde
Nuanțele care umplu partea caldă a roții de culoare – credeți galbeni, roșii, portocale, precum și alte culori similare care vă amintesc de căldură (cum ar fi focul sau soarele) – vor fi fierbinți în această toamnă.

Jachete asimetrice
Există ceva atât de atrăgător în ceea ce privește o geacă neuniformă – ajută să te mențină elegant, precum și relaxat, precum și cald, deoarece starea vremii devine rece. Și, este minunat să purtați ceva unic dintr -un pulover comun de 3⁄4 sau cardigan.
Tricouri decupate
Se pare că tricourile decupate sunt chiar aici pentru a rămâne mult mai bine sau mai rău. Deși poate fi potrivit ca nimeni să nu arate la fel de bine ca modelul de top al culturilor, unele variante sunt mult mai convenționale decât să se integreze incredibil cu subliniatorul în care nu expuneți atât de mult.

Adidași
Puteți alege un adidaș pentru practic orice tip de ținută în aceste zile. Indiferent dacă mergeți la un magazin alimentar sau o sală de sport, o întâlnire sau o bibliotecă, adidașii sunt mai degrabă o modă „fac”. Dacă par să vă completeze rochia sau nu pare să opteze lipsit de importanță pentru asta.
Fii vocal
Deși este posibil să nu puteți spune nimănui ce simțiți, datorită unui număr de antrenamente de text ingenioase, este posibil să vă purtați sentimentele pe îmbrăcămintea de fitness fizică cu ridicata. Ai o ceașcă de cafea, precum și dependența de avocado de ținuta ta?

Alanic la nivel mondial · Exact cum să -ți creezi ținuta de antrenament în timpul sezonului de toamnă?

Sperăm că am putea face un duș de lovitură înapoi, să ne lovim părul uscat, precum și să facem o ținută nouă ideală pentru fiecare sesiune de antrenament, însă adevărul circumstanței este, abia avem ocazia. Vestea excelentă, nu? Am descoperit acum alte metode de integrare a clasicilor noștri preferați de fitness fizic (pantofi de alergare, topuri, precum și legging, pentru a începe) cu cele mai bune straturi confortabile de toamnă, precum și accesorii atrăgătoare care ne vor aduce de la un Clasa de yoga la o oră mulțumită în nicio metodă compară.

Acum că suntem atât de aproape de căderea primitoare, proprietarii companiei iau legătura cu producătorii de articole de îmbrăcăminte de fitness fizice proeminente, precum și cu comenzi de locație pentru cele mai bune haine de antrenament pentru magazinul dvs.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
producători de îmbrăcăminte de fitness SUA
Producător de jachete de fitness
Producător de cămăși de fitness
Îmbrăcăminte de fitness fizic cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *