Terapia cu pielea uscată: Cum să ai grijă substanțială de pielea ta uscată?

February 24, 2023 0 Comments

Pielea ta este frumoasă, dar veștile foarte triste este că nu va rămâne frumoasă dacă nu ai grijă de ea, nu va rămâne frumoasă ca niciodată. Cel mai mare organ din corpul nostru trebuie să fie îngrijit și dacă nu aveți grijă specială, vremea, scenariile și multe alte lucruri vor avea un impact asupra acestuia.
[Citește și: Ce trebuie să includă o dietă adecvată pentru pielea uscată]

Lunile de iarnă sunt deosebit de dure. Acest lucru se datorează faptului că pielea noastră este obișnuită cu umiditatea și umiditatea și de îndată ce temperatura scade, veți putea vedea o lume de schimbare a acesteia. Devine uscat și fulger și devine esențial să te uiți la o îngrijire a pielii uscate. În cumpărare pentru a obține înapoi strălucirea și strălucirea pielii tale, este necesar să îndepărtezi pielea uscată de pe față. Exfolierea sau spălarea poate ajuta, dar în lunile de iarnă devine o procedură dureroasă.
Terapia cu pielea uscată este astfel procesul care va funcționa intens în acele luni extreme de iarnă pentru a vă oferi ușurare de pielea uscată, flăcătoare și mâncărime. Alinarea terapiei cu pielea uscată vă va ajuta pielea să respire normal, chiar și în timpul iernii și, odată ce sunteți confortabil, trebuie să urmați o rutină care să vă asigurați că nu veți mai primi pielea uscată din nou în iarna următoare!
Sursa: Ideile lui BodyElectricNC.Co.Comatolog pentru ușurarea terapiei cu pielea uscată:
Un dermatolog știe ce vrea pielea ta și el sau ea îți va oferi cele mai bune sfaturi de terapie a pielii uscate. Dar veștile proaste sunt că nu mulți dintre noi avem timp și bani pentru a merge la un specialist în îngrijirea pielii. Așa că v -am obținut câteva idei remarcabile pentru terapia cu pielea uscată ideală de la medic. Așadar, țineți cont de aceste idei pentru terapia cu pielea uscată pentru față sau pentru orice altă parte a corpului.

Sursa: nopimplesnomarks.com [SC: Mediad]
Aveți grijă în timp ce faceți o baie:
Există o mulțime de modificări de bază ale stilului de viață necesare pentru a opri pielea uscată. De exemplu, luarea de dușuri lungi cu apă caldă tinde să usuce și mai mult pielea. Pentru a opri acest lucru, luați dușuri doar pentru o perioadă limitată de timp și folosiți apă călduță, mai degrabă decât să piperați apă caldă. Îndepărtați -vă pielea cu un prosop moale și asigurați -vă că nu o frecați pe piele. Dacă faceți dușul într -o cameră de duș, asigurați -vă că ușa este închisă, astfel încât umiditatea să rămână în interiorul incintei.

Sursa: FBLOADED.Commoisturizator este cel mai bun prieten al tău!
Ce putem spune! hidratant este graalul tău sfânt atunci când se referă la lupta împotriva pielii uscate. De îndată ce ieșiți la duș sau ieșiți undeva, asigurați -vă că vă lăsați suficient de hidratant, astfel încât pielea uscată să fie complet acoperită. Loțiunile și cremele funcționează blocând umiditatea pielii tale și ajută la terapia cu pielea uscată. De asemenea, ajută la vindecarea pielii rupte mult mai repede. Aplicați hidratantul imediat ce ieșiți din baie. Nu rămâneți, dar utilizarea este cât mai curând posibil pentru a opri pielea deja uscată să se usuce mai departe.
[Citește și: Remedii de casă pentru afecțiuni ale pielii uscate]

Sursa: Spaweek.comuse unguente medicamentoase:
Dacă vedeți că nimic nu pare să funcționeze pentru pielea dvs. incredibil de uscată, atunci folosiți unguente medicamentoase. Spunem unguente în loc de loțiuni și creme, deoarece funcționează mult mai bine dacă aveți nevoie de o terapie intensivă. De asemenea, unguentele sunt mai puțin iritante pentru pielea uscată decât unele loțiuni comune. Utilizați unguente care constau din următoarele ingrediente: ulei de măsline sau ulei de jojoba, unt de shea, acid hialuronic, dimeticon, glicerină și lanolină. Acestea funcționează cel mai bine pentru pielea uscată.
Sursa: SkinCarevitals.com Terapia pielii este foarte crucială pentru a -ți recupera pielea în starea sa excelentă. Aruncați o privire la ideile noastre de mai sus și anunțați -ne în comentariile dvs. dacă le încercați!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *