Actualizarea săptămânală de știri

September 19, 2022 0 Comments

Cutt a întrebat: „Proiectanții de modă pot învăța cu adevărat să fie durabil?”
Între timp, M.M. Blogul lui Lafleur, The M Dash, a împărtășit cele mai bune modalități de a depozita, spăla și repara hainele pentru a le face să dureze mai mult.
Vogue a raportat că designerul Brandon Maxwell este acum directorul creativ al lui Walmart al mărcilor sale de modă „ridicate”, Asamblarea și Scoop -ul total gratuit.
The New York Times a raportat că Cora Harrington nu va mai publica blogul ei popular, The Lengery Addict, pe care a fondat -o acum 14 ani.
O opțiune din New York Times a analizat conceptul de „faleză de sticlă” în contextul ascensiunii guvernatorului Kathy Hochul la poziția ei și la ceea ce încearcă să realizeze ca guvernator.
Ladyparts a analizat ageismul împotriva femeilor în vârstă.
Vox a explicat că ne aflăm într -o „perioadă dezorientantă a pandemiei” cu privire la măsurile de precauție pe care le iau oamenii – sau nu le iau.
Menajeră bună a declarat că timpul plătit ar trebui să includă concediu menstrual.
Washington Post a explorat beneficiile elaborării prin VR.
Râsul tău de săptămână provine de la Belladonna, cu „cele mai bune ghiciri ale mele despre ceea ce este pe acest CD„ Drivin ”Mix 2004”.

Pe Corporettemoms recent …
Ne -am uitat înapoi la postările de la Corporettemoms din trecut, inclusiv cele mai bune blugi de maternitate și treburi/indemnizații pentru copii.
Am oferit câteva haine pentru mamele care lucrează, inclusiv unele elemente de bază ale maternității și haine de lucru lavabile.

Ne -a fost dor de ceva? Adăugați -le aici sau trimiteți -le la news@corporette.com. mulțumesc! De asemenea: ești mamă sau mamă? Nu ratați actualizarea de știri din această săptămână la Corporettemoms.

Te simți social? Ne puteți verifica pe Facebook sau Instagram sau prin Bloglovin, Pinterest sau Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *