17 LUME O mulțime de produse de apel costisitoare, care merită flinch

November 25, 2022 0 Comments

, care se uită cel mai bine este un vis pe care o au multe femei. Deși a avea o varietate de produse speciale de apel este mult mai mult decât o cerință de înaltă calitate acum, femeile au sfârșit acum mult mai sceptice cu privire la produsele pe care le folosesc. Fie de la un brand cosmetic bine stabilit sau de unul care urmează, unul cheltuiește doar dacă sunt convinși.

În timp ce o mulțime de produse de mare credință au un preț exorbitant, precum și că nimeni nu ar dori să investească în ele în cote, din acest motiv sugerăm să navigați înainte de a cumpăra. Cu un motiv de a oferi un aspect al listei elegante de costuri a multor produse de apel costisitoare din lume, am aruncat o listă pentru ca femeile noastre să arunce o privire. Aruncați o privire pentru a descoperi exact cât de mult ar trebui să economisiți înainte de a obține acel produs de apel de vis pe care doriți să îl dețineți.

Lista celor 17 produse de apel costisitoare:
În timp ce produsele de apel din listă nu influențează mai degrabă la fel de mult, acestea sunt cele mai costisitoare pe care le puteți achiziționa astăzi. Parcurgeți pentru a vedea cele 17 multe produse de apel costisitoare din lume!
1. O mulțime de lacuri de unghii costisitoare:
Plăcă de unghii cu diamante negre azature este o afacere fină de bijuterii de modă, care face ca această lume să fie o mulțime de lac de unghii costisitoare, făcută cu diamante negre.
Preț estimat: 250.000 USD

Sursa: magazin.azatura.com2. O mulțime de ruj costisitor:
Colecția Kanebo Sensai are cel mai uimitor ruj roșu de pe piață. Formula este originară din mătasea Koishimaru din Japonia, precum și din alte componente care sunt prezente în produsele de piele la prețuri astronomice.
Preț estimat: 55,00 USD

3. O mulțime de pastă de dinți costisitoare:
Având în vedere că mulți dintre noi nu cheltuim mult mai mult de 5 dolari pe un tub de pastă de dinți, TheoDent 300 științific de albire a cristalelor de albire a tubului de 140 de dolari pare destul de scump. Constând din compus brevetat Rennou ™, această pastă de dinți este declarată pentru a stimula creșterea emailului, precum și a albi dinții cu utilizare.
Preț estimat: 140,00 USD

Preț estimat: 97,00 USD
Sursa: sisley-paris.com5. O mulțime de parfum/parfum costisitor:
Lumea este o mulțime de parfume costisitoare este Jean Patou Fericirea Baccarat Pure Parfum. Este formulat cu peste 10.000 de flori, care sunt recoltate într -o perioadă de două săptămâni în Riviera franceză. Parfumul este extras din el, prin urmare, îl face unul de un fel.
Preț estimat: 2.370 USD
Sursa: jeanpatouperfumes.blogspot.com6. O mulțime de ser facial costisitor:
Serul de perfuzie de viață Natura Bissé Diamond este formulat de marca de apel spaniol Natura Bissé. Poate oferi un impact de ridicare imediat care redefinește contururile faciale.
Preț estimat: 610 USD

7. O mulțime de cremă de hidratare costisitoare:
Crema hidratantă La Mer Crème de la Mer este o formulă bogată în nutrienți, îmbogățită cu coada de mare fermentată. Dr. Max Huber a produs această cremă extrem de costisitoare pentru a -și vindeca pielea după un experiment oribil care i -a lăsat pielea arsă. Pielea lui s -a vindecat totuși, cu toate acestea costul produsului rămâne la fel de mare.
Preț estimat: 2.735 USD

8. O mulțime de cremă de riduri costisitoare:
3Lab Cream incredibil reduce aspectul de linii fine, riduri, precum și îmbătrânire. Rezultatele cremei sunt destul de instantanee. Cele 50 de componente exotice utilizate în produs sunt motivul prețurilor abrupte ale produsului.
Preț estimat: 900 USD
Sursa: 3lab.com9. O mulțime de tratament costisitor de piele:
Guerlain Orchidée Impériale Tratamentul negru asigură că ar face diferite tipuri de probleme ale pielii. Se sugerează să fie utilizat pentru tratamentul pielii doar de două ori pe an.
Preț estimat: 1.750 USD

10. O mulțime de costuri costisitoare cu crema:
Clé de Peau Beauté Synactif Cream intensiv este format din retinol Ace, ceai ecologic, precum și vitamina E. Toate aceste componente sunt descoperite în toate mărcile de droguri. Cu toate acestea, rămânem să ne întrebăm ce trebuie să facă prețurile de 1000 de dolari cu numele de marcă sau cu calitatea?
Preț estimat: 1.000 USD
Sursa: cledepeaubeaute.com [SC: Mediad]
11. O mulțime de perie de păr costisitoare:
Varietatea de perie de păr de la Mason Pearson Hairbushes are un preț de la 150-315 USD. Nimeni nu ar dori să aibă o zi slabă a părului păstrând acest tip de etichetă de cost.
Preț estimat: 150-300 USD

12. O mulțime de genele false costisitoare:
Afacerea artificială a genelor Kre-at Apel, precum și genele false de diamante prezintă două perechi costisitoare cu diamante, precum și aur de 18 karat, precum și celălalt cu accente de aur de 24 de karate. Aceste genele sunt realizate doar pentru Barneys din New York.
Preț estimat: 1.350 USD
Sursa: kreatbeauty.com13. O mulțime de mască facială costisitoare:
Masca facială Adore Cosmetics Golden Touch, bazată pe California, a produs cea mai extremă mască de foi din lume. Include o identificare a costurilor de 3.300 de dolari, precum și prezintă puterea de restaurare a aurului pur pentru reînnoirea pielii tale.
Preț estimat: 3.300 USD
Sursa: AdoreCosmetics.com14. O mulțime de fundație costisitoare:
Concealerul de caviar al lui La Prairie, precum și fundația este o formulă cu aspect natural, infuzată cu caviar. Se înțelege că tratează acnesnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *