Destinația mea preferată de denim accesibilă

July 31, 2022 0 Comments

Jeans cu talie înaltă: Express | Trench Coat: Express | Bluză cu gât V de mătase: Express | Centura intermediară: Express | Sandale cu curea de gleznă: Alexandre Birman | Cercei de scădere a perlelor: Express | Ochelari de soare: duminică undeva

< >

Până acum înțelegeți că dezvăluirea este una dintre destinațiile mele de cumpărare la prețuri accesibile din toate timpurile. Mă refer la descoperirea unor piese fantastice de investiții, cu toate acestea nu este nimic mai bun decât o afacere, mai ales atunci când se referă la piese elegante pe care doriți să le încercați fără să vă faceți un angajament monetar major.

De curând am perus la alegerea Jean la Dezvăluire căruia îmi place absolut din moment ce (a) numeroase dintre stilurile lor sunt disponibile în dimensiuni mici, precum și înalte (yess!), Precum și (b) au un sortiment aparent fără sfârșit despre fiecare stil denim sub soare. Am înfipt această pereche nemaipomenită de blugi skinny cu talie înaltă, cu spălare contrast pe părțile laterale, precum și HEM-uri sfărâmate, precum și cum puteți vedea în fotografii, forma este de prim rang, în ciuda etichetei de costuri prietenoase.

Atunci când se referă la tendințele denim, stilurile au fost în jurul hărții în ultimele sezoane, designerii care prezintă orice de la flăcări, până la culotte, până la pielea, picioarele direct, picioarele largi, rupturile, spălătorii acide, tăieturile sfâșiate, talia înaltă, secțiunile medii mici, precum și Orice ar fi între ele. Cine înțelege ce vom folosi în sezonul viitor, așa că nu trebuie să rupem banca pentru a aduce aceste case de cățeluși, cu siguranță, le-a făcut un fără creier. Mă refer la acel model de tip fără vinovăție!

Dacă doriți să vă reîmprospătați colecția din denim, vă sugerez extrem de mult să dezvăluiți, precum și să îndulciți afacerea, acum cu 15 septembrie, puteți urca într-un magazin de dezvăluire, precum și obținerea de 25 de dolari în magazin de 100 USD+ cu Codul 1184 (termeni, precum și condițiile de mai jos)!

Blugi cu talie înaltă: Express | Trench Coat: Express | Bluză cu gât V de mătase: Express | Centura intermediară: Express | Sandale cu curea de gleznă: Alexandre Birman | Cercei de scădere a perlelor: Express | Ochelari de soare: duminică undeva

< >

Mulțumim pentru a dezvălui pentru parteneriat pe această postare!

Termeni de ofertă în magazin, precum și condiții: ofertă valabilă 1 august 2017 până la 15 septembrie 2017 la 23:59 PM ET. Codul de promovare a cuponului de reducere în magazin poate fi utilizat numai atunci când nu poate fi integrat cu niciun tip de alte cupoane de reducere sau oferte de magazin. Nu este valabil pe mărci prezentate, articole de autorizare sau achiziții anterioare. Se pot aplica alte limitări. Consultați magazinul sau expres.com pentru detalii. Suma minimă a cererii de cumpărare este web de orice tip de reduceri. Impozitul pe vânzări, cutiile cadou, precum și transportul, precum și tratarea nu sunt incluse în calculul minim de achiziție minim. Impozitele plătite după reducerea valorii cuponului de reducere este dedusă. Cuponul de reducere trebuie furnizat, precum și predat la momentul achiziției. Dacă returnați o parte din achiziția dvs., o parte din rata de reducere va fi pierdută. Nu poate fi răscumpărat pentru bani sau utilizat pentru a achiziționa carduri cadou Express. Reproducerile cuponului de reducere nu vor fi acceptate. Valabil la magazinele Select Express și Express Men doar în SUA nu este valabilă la magazinele Express Factory Outlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *