Viitorul este acum!

June 2, 2022 0 Comments

inspectați-l! Acest site vă permite să vă modelați propria dvs. rochie (de la un șablon de design relativ larg de siluete, gâturi, lungimi de manșon, precum și lungimi de fustă), selectați țesăturile, precum și intrați în măsurători! Puteți chiar să solicitați buzunare! Apoi, ei personalizează – faceți rochia dvs., precum și trimiteți-vă în trei săptămâni. Totul costă 189 de dolari.

Am văzut acest tip de lucruri pentru rochii de onoare înainte de-adevăr, desenele chiar aici arată relativ de onoare – dar rochii de extindere este o idee excelentă.

Bine, așa că am câteva avertismente: În primul rând, văd că puteți alege unele materiale care nu sunt cu adevărat excelente pentru stilul de îmbrăcăminte. De exemplu, aș fi putut fi făcut acest lucru în sifon de mătase, ceea ce cred că ar fi apărut ca un prostii – nu este suficient de corp, precum și nici o mențiune nu a fost făcută din căptușeală când l-am selectat. De asemenea, ar fi mult mai bine dacă le-ați putea trimite propria dvs. țesătură, deși sunt sigur că ar fi o durere să vă dați seama de Yardage pentru dimensiuni private. precum și dacă acesta ar fi fost site-ul meu, aș avea o pagină care arată cele mai bune rochii pentru tipuri specifice de corp: mere vs. pere, înălțime vs. scurt, busty vs. nu-așa, cu ambele desene de linii ale diferitelor tipuri precum și oamenii autentici care folosesc rochii.

În afară de asta, deși – acest lucru arată excelent pentru persoanele care sunt greu de în formă, precum și nu se costează. Interfața este intuitivă și, spre deosebire de alte site-uri de design-it-yourself, nu ma forțat să folosesc IE, nici nu mi-a făcut-o cu o animație flash de trei minute.

Rochia de pe stânga este “Christine”, cu vee-gâtul modificat într-o scoică. Am făcut aproximativ zece rochii destul de precis ca acest lucru, numai cu fuste mai pline (și fără centură), precum și variații diferite ale gâtului, precum și le purt continuu în timpul verii. De fapt, plănuiesc o versiune albă a ochilor pentru această vară …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Frica de grija de eșecmay 1, 2008
Vederea din ce în ce mai puțin rară a rochiei alfabetului în Wildapril 28, 2008
Cartea de rochie a lui Gertie (și țesătura!) GivesAwayMarch 16, 2016in “cărți”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *