Idei utile despre exact cum să ai grijă de hainele tale

January 30, 2023 0 Comments

, întrebați orice tip de femeie normală la o fashionistă, precum și merg pe gung-ho pe haine. Piața de vechituri pentru cumpărarea în centre comerciale de înaltă calitate este un program de animale de companie pentru doamna Betty către doamna Batra. Stai -ți garderoba cu haine, precum și cu haine, totuși înțelegeți exact cum să aveți grijă de hainele dvs.?
Iată câteva metode pentru a avea grijă de hainele tale
Există o paletă, precum și metode neobișnuite pentru a avea grijă de hainele tale. Amintiți -vă, nu există niciun tip de produse speciale pentru a vă menține garderoba albă să arate spumant nou, precum și cele întunecate arată de culoare ascuțită. Singurul lucru care este necesar este un pic din timpul tău, precum și interesul față de hainele tale.

[Citește și: diferite metode despre exact cum să -ți faci mirosul hainelor bune]
Iată câteva idei gânditoare despre îngrijirea hainelor tale, pe care le poți arăta din fericire BETI, BAHU, MAA sau BUM CHUMS.
Citiți etichetele
Cât de multe ori inspectăm acest pas fundamental în timp ce avem grijă de hainele noastre?

Toate produsele de îmbrăcăminte includ o identificare care arată indicații de îngrijire cu privire la modul de a spăla rochia. Dacă nu este, trebuie să determinați materialul utilizat, precum și să determinați setări similare de spălare a mașinilor din alte produse de îmbrăcăminte.
Există câteva produse de îmbrăcăminte care vă ceară să le rufe sau să le puneți apoi în modul „Setare delicată” în timp ce utilizați mașina de spălat.

Am crezut vreodată de ce hainele se estompează sau se micșorează în procesul de rufe. Acest lucru este din moment ce apa caldă trage de culoare din fibre care o duc la scurgere.
Dacă eticheta vă spune să spălați rece, atunci utilizați doar rufe calde. Exact cum să ai grijă de hainele tale nu este un proces obositor, cu toate acestea, o metodă inteligentă a pasului pentru a face acest lucru.

Sursa: whstatic.comlAundering
Pentru a vă menține hainele într -o formă excelentă, aici sunt câteva sfaturi de spălare:
[SC: Mediad]

[Citește și: pe Ghidul de cumpărare a internetului]
Iată un ghid privind cadranul cald ideal care optează pentru diferite tipuri de țesături:
Bumbac: 400 ° F
Vâscoză/raion: 375 ° F
Lână: 300 ° F
Acrilic: 275 ° F
Poliester: 300 ° F
Mătase: 300 ° F
Lycra: 275 ° F
Nylon: 275 ° F

Sursa: Carediscussion.Comore Oution care vă poate apărea în minte – de ce trebuie să avem grijă de haine atunci când sunt obligate să se uzeze, să se estompeze, precum și să modifice forma după ce le -am folosit. Dar, plătește să fii mult mai prudent în metoda pe care o curățați, o gestionați, precum și să vă depozitați hainele. Când ați făcut acest lucru, puteți obține luni, precum și ani de uzură suplimentară din fiecare piesă.
Sper că ți -au plăcut aceste idei despre exact cum să ai grijă de hainele tale. Compuneți și spuneți -ne exact cum v -au beneficiat aceștia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *