Metode elegante pentru a -ți modela eșarfa ca topuri

January 6, 2023 0 Comments

Metode elegante pentru a -ți modela eșarfa ca topuri Care sunt șansele să ai o eșarfă pătrată veche undeva în dulapul tău?

whowhatwear.com
Accesoriul demnă de investiții este esențial pe care îl dețin, precum și, dacă nu, cu siguranță, ceea ce face ca intrarea în eșarfă să pară fără creier.

thepply
Deveniți inovatori cu stilul unei eșarfe tipărite ca un top de tub pentru a reîmprospăta blugii cu talie înaltă. Rețineți renașterea topurilor halter în această vară – stilul anilor ’70 câștigă mai mult, precum și mai mult aburi. Indiferent de modul în care îl înnoziți, o eșarfă mătăsoasă folosită ca vârf este cea mai elegantă alternativă la topurile de tub pe care le-am zdrobit cu toții la această vară, însă este încă la fel de simplu de aruncat în timpul unei zile calde.

Taniadrwis
Metode elegante pentru a -ți modela eșarfa ca blaturi
Nu mai vorbim, puteți descoperi rapid una dintre aceste pătrate imprimate vintage la magazinul dvs. regional de prosperare sau îngropat în dulapul bunicii. Împerechează -l cu blugi, leagă -l ca un halter, sau înnodă -l ca un Bandeau cu metode nesfârșite pentru a -l stil, o eșarfă de mătase este obligată să ajungă să fie MVP -ul tău de garderobă pe măsură ce se apropie de vară.

Sierra Mayhew
Echipare de top de eșarfă
ținută de top pentru design de eșarfă
Eșarfă ca blaturi
Mujerde10.com
lolachiq
Canale Itzy
Guitamoda.com
Devinstiehler
începutboutique.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *