Rochia de nunta Costco: Ai putea sa o faci?

November 6, 2021 0 Comments

Acțiune

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Permiteți-mi să prefacă acest lucru prin stabilirea înregistrării drepte: Îmi place Costco.

Ca o brugalista petită cu bunicii care au trăit prin război și sărăcie și părinți care reiese pungi Ziploc, Costco a fost incurchia mea în consumismul american și cumpărăturile bugetare. O mare parte din copilăria mea a fost petrecută meandrozând prin culoarurile primitoare ale depozitului, ajutându-mă cu generozitate de mostre de alimente delicioase și extinderea colecției de carte Nerdy în secțiunea Costco Carte. Unde altundeva puteți achiziționa o cutie ginormă de tampoane Playtex, un platou de partid din California Rolls, Ceasuri Rolex și sicrie toate într-un singur loc? (Da, am cumpărat toate cele menționate mai sus … minus Rolex și sicriul.)

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Sigur, numeroși oameni se bazează pe Costco pentru jugs de unt de arahide super-dimensiuni și consumabile de curățare, dar m-am uitat la Costco pentru haine, bijuterii și alte elemente de modă pe care le-ar putea să nu se transforme neapărat la Costco pentru. Deci, în timp ce am auzit zvonuri că Costco a vândut rochii de nuntă, am fost uimit să văd o rochie de mireasă pe ecranul meu local Costco.

Nu mă înșeli. Nu era nimic în neregulă cu rochia. De fapt, era destul de frumos. Cu toate acestea, există ceva despre a vedea o rochie de mireasă destul de o perdea roșie din apropierea oamenilor care se întorc la toaletă consumabile de curățare care ma făcut să mă duc, “fără mod ciudat”.

Am haine tot timpul la Costco, magazine de tip, magazine fără nume, etc. Și în general, sunt indiferent de etichete și designeri atâta timp cât îmi place ceea ce văd. Cu toate acestea, există ceva despre obținerea rochiei mele de mireasă la Costco care mă oprește și nu-mi pot pune degetul pe ea. Vreau să spun, la fel ca colecțiile de capsule de designer, care sunt Oh-So-Vogue în aceste zile, linia de mireasă a lui Costco este “Designer” și nu este ca și cum rochiile au un stacojiu “C” scris de-a lungul corsetului.

V-ați cumpăra rochia de nuntă la Costco?

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *